Wie ben ik?

Ik ben Julian van der Plas, 18 jaar en ik woon in Katwijk. Op dit moment ben ik bezig met het volgen van mijn Film en Audiovisual media opleiding aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam.

 

Op 13 mrt 2013 maakte 9 jarige Julian zijn YouTube kanaal aan en na 6 jaar oefenen wist ik dat dit hetgeen is wat ik wilde doen in mijn leven. Ik kwam via school terecht bij De Zintuigfabriek. Een door de gemeente gesubsidieerde organisatie die jongeren met audiovisueel talent de ruimte en equipment geeft om te excelleren. Hier mocht ik meehelpen met projecten voor het YouTube kanaal Podkat. Maar ook de feestcommissie van school en deed en doe ik nog steeds de opnames voor de musical en theater klassen van het Pieter Groen.

 

Sinds 2022 ben ik gestart met Astrant Media. Dit gaat vrij hard en daardoor ben ik snel verbeterd in kwaliteit. Ook alle ervaringen en contacten op school helpen hierbij. Ik word opgeleid tot Allround filmmaker daardoor ben ik ook bekend met belichting, geluid, het maken van scripts. Dit zorgt ervoor dat de producties die ik doe op elk vlak goed zijn.

Contact

Kom in contact via:

Julian@astrantmedia.nl

Bel naar: 06 30479322

Of vul het formulier hieronder in!

IMG_0872 (3)