Astrant Media projecten

Voor de videoclip van Vlinders werkte ik samen met Mees van Oosten, ik deed hier onder andere productie en de drone videografie.

 

 

Drie keer per jaar doe ik de volledige opname van de Musical- en Theater-klassen van het Pieter Groen college in Katwijk

 

 

 

In maart heb ik in samenwerking met Mees van Oosten een bedrijfsvideo gemaakt voor Excellent Chauffeurs. Ik schoot een aantal beelden en was de drone operator.

School projecten

ACID is mijn fictie debuut als regisseur. In deze korte trippy drama film is Justin opzoek naar verlichting voor de dood van zijn vriendin dit doet hij met LSD.

 

 

In dit interview deed ik de regie. Ik stuurde de hele crew aan, van art direction tot schakeltechnicus. 

 

 

 

Deze drie video’s zijn een social media campagne om nieuwe klanten naar restaurant Luca in Dordrecht te krijgen.

Overige projecten

In de fictie film Nooit te laat van Stefan de Jong had ik de rol van Director of photography.

 

 

 

Dit is de Showreel van 2022, deze zag je al op de homepage maar hier is de volledige versie inclusief geluid.

 

 

 

Dit is mijn eerste documentaire over de Soefitempel in Katwijk. Een soefistische tempel in een christelijke gemeente.

Toekomstige projecten

In samenwerking met The Plain Bicycle Project in Canada. Ben ik in teamverband bezig met een Documentaire over hoe Nederland door gebruik van ‘omafietsen’ het reizen van en naar werk, school en sport probleem heeft opgelost en hoe we dit naar het buitenland moeten exporteren. Daarnaast worden onderwerpen zoals milieu, olie lobby en de infrastructuur behandeld binnen de documentaire.

Ik ben bezig met een docu met de titel: Er zijn nog zoveel wachtenden voor u. Dit is een rauw-emotionele documentaire over de impact van de enorme wachttijden van psychologische hulporganisaties in Nederland. Het visualiseert de mentale obstakels van leven met mentale problemen zonder hulp. 

Samen met een klein team ga ik een reclame campagne opzetten voor Brouwerij Kleiburg. Ze maken kloosterbier uit de Bijlmer. Wij gaan een korte documentaire maken en van elk van hun biertjes een unieke en passende korte advertentie.

Contact

Kom in contact via:

Julian@astrantmedia.nl

Bel naar: 06 30479322

Of vul het formulier hieronder in!

IMG_08471